logo

Meet the team

KDO SVA MIDVA?

MATEJ

MATEJ

MIDVA

MIDVA

LEA

LEA

Midva. Lea in Matej. Na trentutke otroka, včasih najbolj resni osebi na tem planetu. Večna optimista, zaljubljena v naju, najino malo punco in v vsak nov dan. Rada imava naravo, neskončne razglede z visokih vrhov, toplo sonce, majhne dolinice, vonj po ognju in jesenskemu listju, spanje v viseči mreži, opazovanje nočnega neba, počitek po zajtrku, odkrivanje neznanega s kolesom, sončne vzhode, branje knjig in zvoke dobre glasbe. V primeru, da se vse to dogaja na potovanju še toliko bolje. Ne marava občutka hitenja in kamenčkov v čevljih. Verjameva da se dobro z dobrim vrača.

Ustvarjava že od nekdaj. Fotografija je najin medij, ki nama je najbližji. Medij, katerega želiva raziskovati, nadgrajevati in z njim polniti dušo in usta. Pri delu skušava biti čim manj opazna. Vedno delava v dvoje. Rada tiho opazujeva in loviva smeh, solze, iskrive poglede in ostale čustvene trenutke, ki naredijo fotografijo živo. Najin način dela je dokumentaren. Izogibava se režiranih trenutkov. Pozorna sva na detajle, hkrati želiva zajeti široke poglede in tako ustvariti fotografske zgodbe, ki govorijo zase.

Lepo je delati stvari v katerih uživaš, stvari, ki jih delaš s srcem. Sva osebi, ki radi spoznavata nove ljudi in njihove zgodbe. Z največjim veseljem sva delček vaše.